ΔΡΑΣΗ ΦΘΗΝΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

ΔΡΑΣΗ ΦΘΗΝΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

ΔΡΑΣΗ: ΦΘΗΝΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

Λάβετε τώρα μερος στη ΔΡΑΣΗ: ΦΘΗΝΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

 ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΑΣ

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΝΕΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ!

δραση φθηνεσ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ  ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

Δημιουργήσαμε τη ΔΡΑΣΗ: ΦΘΗΝΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ για δυο λόγους:

  1. Να δώσουμε την ευκαιρία στους καταναλωτές να βρούν οικονομικές λύσεις – προσφορές για τις μεταφορικές τους ανάγκες και τις μετακομίσεις τους και
  2. Να δώσουμε την ευκαιρία σε Μεταφορικές Εταιρείες σε όλη την Ελλάδα να προβληθούν στην πρώτη σελίδα των αναζητήσεων στο Internet για Μεταφορές – Μετακομίσεις ανά περιοχή, ώστε να αποκτήσουν νέους πελάτες από 3 διαφορετικούς τρόπους προβολής της Επιχείρησής τους:
  • Καταχώρηση της Μεταφορικής Εταιρείας στον Οδηγό Μεταφορών – Μετακομίσεων (www.metaforesmetakomiseiss.gr) και προβολή της Εταιρείας στα πρώτα 10 αποτελέσματα αναζητήσεων σχετικά με μεταφορές μετακομίσεις σε μια συγκεκριμένη πόλη ή περιοχή.
  • Προώθηση της Προσφοράς σας- ΦΤΗΝΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ  στην περιοχή σας στο Διαδίκτυο
  • Προβολή και Προώθηση της Εταιρείας σας μέσω video στο κανάλι μας στο Υoutube: http://www.youtube.com/user/vriskovideo με στοχο την επιπλέον προσέλκυση πελατών από το Διαδίκτυο. 

Τηρούμε ΡΗΤΑ  Απολειστικότητα Περιοχής (ΜΙΑ Μεταφορική Εταιρεία ανά Περιοχή) & Οι Καταχωρήσεις Γίνονται με Σειρά Προτεραιότητας!

Η συμμετοχή σας στη ΔΡΑΣΗ: ΦΘΗΝΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ είναι πολύ απλή:

  1. Μας καλείτε (ή στέλνετε  Εμαιλ)  να συγκεντρώσουμε τις Πληροφορίες της Εταιρείας σας (Διεύθυνση, Τηλέφωνα, Φωτογραφίες, Υπηρεσίες, την ΠΡΟΣΦΟΡΑ σας, κτλ., εμείς ανεβάζουμε την Σελίδα σας στον Οδηγό μας και την προωθούμε.
  2. Βλέπετε την Εταιρεία σας στα πρώτα αποτελέσματα της Αναζήτησης για Μεταφορές Μετακομίσεις στην Περιοχή της Επιλογής σας.
  3. Καταθέτετε το Συμβολικό ποσό των 50 ευρώ για τη ΔΡΑΣΗ, στο Λογαριασμό της ΔΡΑΣΗΣ και εμείς συνεχίζουμε την Προώθηση της Επιχείρησής σας στο Διαδίκτυο με τους υπόλοιπους τρόπους που αναφέρονται παραπάνω!

Για Τυχόν Ερωτήσεις Απορίες Διευκρινήσεις Καλέστε μας:

Τηλ.: 213 027 0117

Advertising Solutions:


 

 

Post Your Comment Here

Your email address will not be published. Required fields are marked *